KELLY'S CORNER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 49 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kelly's Corner. Meer weten? Ontdek meer

10 apr 2024 om 20:09 Goede porties! Lekkere krokante friet! Nette bezorger.
27 mrt 2024 om 6:55 Bestel nooit meer bij kelly corner
15 feb 2024 om 22:36 Lekker knapperige friet, saté van goede kwaliteit, het stoofvlees ook lekker! Was alleen wel een heel klein bakje voor €4,50. Stevige bezorgkosten ook. Volgende keer ophalen eventueel
4 jan 2024 om 21:26 Altijd top perfect voor in avond dienst
18 dec 2023 om 13:16 Good food, fries were crispy and hot. Nice service
12 dec 2023 om 16:41 Top!
18 nov 2023 om 19:45 Het eten was lekker . Alleen 1 uur en 30 min zitten wachten op me eten niet normaal zo lang.
21 okt 2023 om 9:45 lekkere friet stoof en goeie snacks
8 jun 2023 om 20:45 Snel en lekker. Altijd top
18 mei 2023 om 8:19 Zeer goed we bestellen altijd bij kelly top
11 mrt 2023 om 10:49 De frietjes en snacks waren lauw,jammer want anders zouden ze gewoon prima zijn geweest. Ligt aan de bezorger van thuisbezorgd,op een gewone fiets vanuit de Balistraats eerst naar de kempenbaan volgens de tracker en dan naar het centrum,dat kan niet.
4 mrt 2023 om 22:16 Echt super ik vroeg om krokante friet en ze zouden dit eigenlijk altijd moeten aanbieden! Zo goed als deze friet als deze heb ik al heel lang niet op en ik ben zelf kok